Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 kk mustár
20 dkg póréhagyma
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A pórét megtisztítjuk, két centis darabokra vágjuk és sós vízben, puhára főzzük. Ezután leszűrjük, az olajat aláöntjük és kevergetve, néhány percig, a tűzön szikkasztjuk. Langyosra hűtjük és a turmixgépbe töltjük. Csipetnyi, őrölt fehérborssal, a mustárral, meg egy fél deci tejszínnel pépesítjük. Végül, a többi tejszínt, kemény habbá verve adjuk hozzá. Fél órára, jégbe hűtjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4