Receptek Főételek Hal Póréhagymás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csomó újhagyma
1 darab citrom
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
1 darab babérlevél
2 darab póréhagyma
4 kanál finomliszt
1 kg tengeri halfilé

Leírás

A halat kockára vágjuk és sózzuk. Vajon megfuttatjuk a karikára vágott póréhagymát és az újhagymát. Rárakjuk a halat és citromlével, fehérborssal ízesítjük. Megszórjuk liszttel és felengedjük tejszínnel. Alaposan kiforraljuk, rizzsel vagy tésztával fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
30 perc
Előételek
2 3 4