Receptek Főételek Húsos ételek Pulykamell körtével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 g fokhagyma
15 dkg trappista sajt
15 dkg serranói sonka
1 csipet őrölt fekete bors
6 darab egész szegfűszeg
1 csomag friss petrezselyem
15 dkg füstölt sajt
4 darab körte
30 dkg pulykamell

Leírás

A pulykahúst feldaraboljuk és egy serpenyőben olívaolajjal a tűzre rakjuk és pirítjuk. Adunk hozzá sót, borsot. Majd a szegfűszeget és a hagymát ezeket egy rövid idő után kiszedjük. Öntünk rá egy kevés bort. Szórunk rá petrezselymet. A körtét darabokra vágjuk és a húsra rakjuk. Tehetünk még rá egy kis olívaolajt. Az egészet jól összeforgatjuk. A sajtot feldaraboljuk belerakjuk és ismét jól összekavarjuk az egészet. Végezetül rárakjuk a sonkát. Ha a hús átpirult akkor tányérra rakjuk és tálalhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4