Receptek Levesek Rákleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
1 kanál étolaj
1 dkg chili paprika
1 darab vöröshagyma
1 dl szójaszósz
5 dkg friss gyömbér
1 l húsleves alaplé
20 dkg surimi
50 g sárgarépa (csíkokra vágva)
50 g angol zeller (csíkokra vágva)

Leírás

A hagymát vágjuk kis karikákra, majd forró olajon dinszteljük meg. A gyömbért reszeljük le, majd a chili paprikát vágjuk minél apróbbra. Ezt is beletehetjük a hagymába, a vegyes zöldséggel együtt, majd leöntjük az alaplével. Tegyük bele a rákokat is, az apróra kockázott paradicsommal együtt. Mehet bele egy csipet só és végül a szójaszósz is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4