Receptek Főételek Húsos ételek Rakott burgonyás hús

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
½ kg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
1 tasak rizs
10 dkg zsír
½ kg sertéscomb
4 kanál sűrített paradicsom konzerv
15 dkg trappista sajt
1 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő

Leírás

50 dkg kockázott húsból, pörkölt szerűséget csinálunk. Közben 1 tasak rizst megfőzünk, és a burgonyát ( kb. fél kg) is puhára főzzük, egy edényben. Ha készen van minden, egy jénaiba kezdjük el rétegezni (amit előtte olajjal kikentünk). Burgonya-hús-rizs-burgonya-hús-rizs-burgonya (ezzel zárjuk). Tetejére reszelt sajtot rakunk, és meghintjük zsemlemorzsával. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon megsütjük (míg a tejföl aranybarna nem lesz).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4