Hozzávalók

½ mk tengeri só
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
½ kg csirkemell
15 dkg vöröshagyma
1 pohár tejföl
15 dkg sűrített paradicsom konzerv
3 kanál ketchup
1 csipet oregánó
1 csomag spagetti
1 csomag mexikói alap

Leírás

A húst kockára vágjuk. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. Beletesszük a paradicsompürét, a makaróni alap felét, majd kevés vízzel felöntjük. Sóval, borssal, oreganoval ízesítjük és majdnem puhára pároljuk. A tésztát közben, sós vízben kifőzzük. A tejfölt elkeverjük a maradék makaróni alappal. Kevés ketchuppal is ízesíthetjük, ízlés szerint. Egy jénai aljába rakjuk a tészta felét, rá húst, majd a maradék tésztát, végül a tejföllel meglocsoljuk. Kb. 30-40 percre, 170 fokos sütőbe rakjuk. A vége előtt 10 perccel, megszórjuk reszelt sajttal és addig sütjük, amíg megpirul.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4