Receptek Előételek Hideg előételek Répakrém szendvicshez

Hozzávalók

1 pohár tejföl
2 gerezd fokhagyma
10 dkg trappista sajt
4 darab sárgarépa
10 dkg vaj

Leírás

A sárgarépát megtisztítjuk és nagyon apróra reszeljük. Így járunk el a fokhagymával és a sajttal is. Egy tálba összeöntjük a reszelt répát, teavajat, sajtot és fokhagymát, rákanalazzuk a tejfölt, sózzuk és borsozzuk. Alaposan összeforgatjuk és jó fél órán át, hűtőben pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Kitűnő szendvicskrém lesz belőle, pirítóssal nagyon szeretem. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4