Receptek Főételek Hal Roston busa édesburgonyával

Hozzávalók

1 mk kristálycukor
2 gerezd fokhagyma
2 kanál étolaj
1 kanál fűszersó
3 darab édesburgonya
5 dkg rukkola
1 kg busa

Leírás

Az édesburgonyát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A filéket felszeleteljük és fűszerezzük, majd kevés olajon megsütjük. Az olajon megfuttatjuk a fokhagymát és rádobjuk az édesburgonyát, valamint egy pici cukrot. Rászórjuk a rukkolát, átforgatjuk és már tálalhatjuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4