Receptek Főételek Tészta Roston hal paradicsomos pennével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 csipet szárított oregánó
1 csipet fűszersó
8 szelet halfilé
1 csomag penne
5 kanál finomliszt
1 marék friss rozmaring

Leírás

A pennét kifőzzük és elkészítjük a ragut. A paradicsompürét megfuttatjuk olívaolajon és fűszerezzük, majd felöntjük vízzel és kiforraljuk. Ha mártás sűrűségű, akkor belerakjuk a pennét, majd összeforgatjuk. A halat fűszerezzük, lisztbe mártjuk és kevés olajon megsütjük, 4-5 perc alatt. Tálaláskor, a tésztára rakjuk a halat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4