Receptek Főételek Hal Roston halszelet kevert salátával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab alma
2 szál újhagyma
1 darab sárgarépa
1 fej lilahagyma
1 darab citrom
2 kanál mustár
½ pohár kefir
1 fej jégsaláta
1 marék madársaláta
1 kg pontyfilé

Leírás

Az almát, a sárgarépát, jégsalátát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefirből készítsünk öntetet, kevés sóval ízesítve. A hozzávalókat keverjük össze, locsoljuk meg az öntettel, majd szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel. A pontyfiléket sózzuk, és citromlével bedörzsöljük. Kevés olajon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4