Receptek Előételek Hideg előételek Sajtgolyók fűszeresen

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg trappista sajt
1 darab feta sajt
1 szál sárgarépa
10 dkg krémsajt
1 kanál friss kapor (finomra vágva)
1 kanál metélőhagyma (finomra vágva)

Leírás

A hozzávaló sajtokat és répát lereszeljük, majd egy mély tálban összedolgozzuk. Használjunk legalább két fajta sajtot és mindenképpen tegyünk hozzá egy lágy krémsajtot is. Csipetnyi sóval és borssal fűszerezzük, majd minimum fél órára tegyük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek és kicsit megdermedjen, így könnyebben formálhatunk golyókat belőle. Tetszőlegesen, ízlésünk szerint, meghempergetjük különféle magokban, fűszerekben. (Pl.: snidlingben, mákban, chili-étcsokoládé reszelékben.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4