Receptek Főételek Húsos ételek Sajtos párizsi sertésszelet

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
3 dl tej
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fehérbors
80 dkg sertéscomb
20 dkg trappista sajt (reszelt)
45 dkg finomliszt

Leírás

A sertéscombot szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk. Sűrű palacsintatésztát készítünk, és belekeverjük a fele reszelt sajtot. Lisztbe, majd palacsintatésztába mártjuk a hússzeleteket. Bő, forró olajban kisütjük. Tálaláskor, reszelt sajttal megszórva kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4