Receptek Levesek Sárgaborsó leves

Hozzávalók

1 tk tengeri só
5 kanál étolaj
1 darab húsleveskocka (zöldséglevesnek felfőzve)
30 dkg vegyes zöldség
tk őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
30 dkg sárgaborsó

Leírás

A sárgaborsót, 2-3 órára beáztatjuk. A hagymát finomra vágjuk és a zöldségekkel együtt megpároljuk. Fűszerezzük, majd ha félig megpuhultak a zöldségek, félrehúzzuk az edényt és beleszórjuk a pirospaprikát. Ráöntjük a sárgaborsót és felöntjük zöldségleves alappal. Lángra rakjuk és felforraljuk. Addig főzzük lassú lángon, ameddig teljesen puha nem lesz az összes zöldség.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4