Shortbread (skót vajas keksz)

Hozzávalók

300 g liszt

125 g cukor

250 g vaj

2 evőkanál kukoricaliszt

porcukor ízlés szerint

Elkészítés

1

A vajat és cukrot egy elektromos habverővel, dolgozzuk ki habosra. Szitáljuk bele a lisztet, dolgozzuk össze és ujjnyi vastagra nyújtsuk ki. Süssük aranybarnára (160-170 fok, 15-20p) és vágjuk fel téglalapokra vagy akár ki is szúrhatjuk tetszőleges formára. Ha ajándékba lesz, nyugodtan adjunk hozzá egy receptkártyát is valamilyen gyümölcsszószról.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4