Receptek Főételek Tészta Spenótos fusili

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet őrölt szerecsendió
500 g bébispenót
250 g fusilli

Leírás

A megfőtt apróra vágott spenótot kevés olajon megfuttatjuk, majd az összezúzott fokhagymát hozzáadjuk. Kevergetés mellett pár percig tovább főzzük. Hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a szerecsendiót. Pár perc alatt összefőzzük és egy botmixerrel leturmixoljuk. A kifőtt fusillival összekeverjük és parmezánnal meghintve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4