Receptek Főételek Hal Sült fogas

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 darab citrom
80 dkg fogasfilé

Leírás

A halat megtisztítjuk a pikkelyétől és a belsőségektől, utána alaposan megmossuk. Mind a két oldalát beirdaljuk és besózzuk. Hagyjuk állni kb. 20 percig, hogy a só jól átjárja. Fokhagymával bedörzsöljük és paprikás lisztben megforgatjuk. Sütés előtt, 10 percig pároljuk, majd kevés olajon, 15-20 percig, 170 fokos sütőben pirítjuk. Közben, a levével locsolgatjuk. Nagy adag, friss salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4