Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 darab tojás
1 gerezd fokhagyma (préselve)
1 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej lilahagyma
1 darab zöldpaprika (sárgakaliforniai)
1 csipet chili paprika (pehely)
1 kanál friss petrezselyem (aprított)

Leírás

A hagymát és a paprikákat vékonyan felszeleteljük. Forró olajban a fokhagymát, hagymát és paprikát megpuhítjuk, közben néha megkeverjük. Ez kb 10 perc.Hozzáadjuk a babot és chili pelyhet majd a petrezselyem zöldet. 1-2 percig sütjük, miközben a tojást egy villával felverjük – de nem habosra! A tojást a zöldségekre öntjük, alacsony lángon kb 10 percig sütjük. Amikor az omlett teteje kocsonyás, grill alatt megbarnítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4