Receptek Levesek Tárkonyos csirkeragu leves kukoricával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 l víz
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
40 dkg csirkemell
1 kanál tárkony
2 marék zöldborsó
2 marék csemegekukorica konzerv

Leírás

Egy fej vöröshagymát apróra vágok, és egy kevés olajon megdinsztelem. Beleteszem a felkockázott csirkehúst, fehéredésig pirítom, majd felengedem 2 liter vízzel. Hozzáadom a felkarikázott sárgarépát, ételízesítőt, borsot. Mikor már majdnem megfőtt a hús, hozzáteszek két marék borsót és ugyanennyi kukoricát, valamint egy evőkanál tárkonyt. Citromkarikával tálalva, még pikánsabb! Készre főzöm. Húsleves jellegű leves, de aki szereti, tejszínnel dúsíthatja.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4