Receptek Levesek Tárkonyos raguleves

Hozzávalók

1 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
1 darab vöröshagyma
2 darab sárgarépa
2 szelet citrom
1 kanál tárkony
2 szál friss petrezselyem
10 dkg csiperkegomba
10 dkg zöldborsó
1 darab zöldpaprika
60 dkg sertéscomb

Leírás

A kicsi kockákra vágott combot, hideg vízben feltesszük főni. Forrás után, leöntjük róla a vizet és lemossuk a húst. Egy másik edényben, az apróra vágott zöldséget, sárgarépát kevés olajon lepirítjuk. Rátesszük a húst, felöntjük vízzel, beletesszük a babérlevelet, sót, borsot, szegfűborsot, fokhagymát, hagymát, paprikát és a paradicsomot. Amikor a hús kezd puhulni, beletesszük a zöldborsót és a gombát. Ha megfőtt, beletesszük a petrezselyem zöldjét és a tárkonyt. Miután levettük a tűzről, beletesszük citromkarikákat (csak 20 percig hagyjuk a levesben).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4