Receptek Gyerekmenü Főételek Tejfölös kaporszósz

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál margarin
1 pohár tejföl (20%-os)
2 kanál rétesliszt
1 csipet ételízesítő
1 csokor friss kapor

Leírás

Margarinon a rétes lisztet megpirítottam, amikor színesedni kezdett, rátettem a kaprot. Ezzel is pirítottam néhány másodpercig, majd felöntöttem 6 dl vízzel. Beletettem az ételízesítőt és addig főztem, míg szépen besűrűsödött. Hozzáraktam a kis pohár tejfölt is, azzal is jól kiforraltam és máris elkészült a finom tejfölös kaporszószom. Nagyon finom főtt vagy sült húsokhoz, de én magában, vagy egyszerű tükörtojással (buggyantott tojással) is nagyon szeretem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4