Hozzávalók

100 g kristálycukor
6 dl tejföl
5 dl tejszín
20 dkg porcukor
2 kanál kakaópor
3 marék kókuszreszelék

Leírás

A sűrű tejfölt kikeverjük a porcukorral és a kókuszreszelékkel. A tejszínt kemény habbá verjük, majd lazán hozzákeverjük a tejfölös krémhez. Vegyünk egy tetszőleges jénai tálat és öntsük bele a krémet. Dermesszük ki. Tálaláskor gombócozzuk ki és hintsük meg kakaóval. Fontos, hogy egy éjszakára, vagy legalább 5-6 órára, hűtőbe tegyük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4