Receptek Gyerekmenü Főételek Tejfölös uborkasaláta

Hozzávalók

1 kanál tengeri só
2 kanál kristálycukor
1 kg kígyóuborka
2 kanál ecet
1 pohár tejföl (20%-os)
4 gerezd fokhagyma (áttört)

Leírás

Az uborkát uborkagyalun, vékonyra szelem. Rászórom a sót és hagyom állni, fél órát. Tenyerem között, jó alaposan, kinyomkodom a levét. Hozzáadom a szétzúzott fokhagymát, a cukrot és az ecetet, majd összekeverem. Végül hozzáadom a tejfölt is. Ha szükséges, sózom még. Hűtőben, legalább egy órát álljon, fogyasztás előtt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4