Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes csirkemell 2

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
60 dkg csirkemell
3 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
1 csipet ételízesítő
1 marék zöld olivabogyó
2 kanál finomliszt

Leírás

A csíkokra vágott, besózott, ételízesítőzött csirkemellet, vaj és olaj keverékén sütögetem. Pici vízzel is felöntöm. Ha szépen megpirult, kiszedem a serpenyőből és a visszamaradt zsiradékban, üvegesre pirítom a hagymát. Ha van, rakok bele pici újhagymát, vagy póréhagymát is. Amikor megpirult, rányomom a sajtot és felolvasztom. Elkeverem az olajos lével, majd megszórom egy kevés liszttel és felöntöm tejszínnel. Kevergetve besűrítem és a végén visszalapátolom a csirkét. Az egészet kicsit még együtt rottyantom és ízlés szerint, pici fehérborssal megszórom, majd beleszórom az olívabogyót.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4