Receptek Desszertek Sütést igénylő Tejszínes kapros gombaleves

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
1 l víz
2 kanál étolaj
dl tejszín
1 fej vöröshagyma
2 darab húsleveskocka
35 dkg csiperkegomba

Leírás

1. A hagymát és a gombát apróra vágjuk. 2. A hagymát üvegesre pároljuk az olajon. 3. A gombát is rádobjuk és lefedve, kicsit megsózva azt is puhára pároljuk. 4. Meghintjük a liszttel, ráöntjük a tejszínt és botmixerrel összeturmixoljuk. 5. Felöntjük a vízzel, belemorzsoljuk a leveskockákat, sok-sok borssal, esetleg még egy pici sóval ízesítjük. 6. Felforraljuk, sűrűsödésig főzzük, tálaláskor megszórjuk friss petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4