Receptek Desszertek Sütést igénylő Tejszínes kapros gombaleves

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
1 l víz
2 kanál étolaj
dl tejszín
1 fej vöröshagyma
2 darab húsleveskocka
35 dkg csiperkegomba

Leírás

1. A hagymát és a gombát apróra vágjuk. 2. A hagymát üvegesre pároljuk az olajon. 3. A gombát is rádobjuk és lefedve, kicsit megsózva azt is puhára pároljuk. 4. Meghintjük a liszttel, ráöntjük a tejszínt és botmixerrel összeturmixoljuk. 5. Felöntjük a vízzel, belemorzsoljuk a leveskockákat, sok-sok borssal, esetleg még egy pici sóval ízesítjük. 6. Felforraljuk, sűrűsödésig főzzük, tálaláskor megszórjuk friss petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4