Receptek Gyerekmenü Főételek Tejszínes paraj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 csipet szódabikarbóna
5 dl zöldségleves
10 dkg finomliszt
1 kg friss spenót
5 gerezd fokhagyma

Leírás

A parajt átválogatjuk, a vastag erét kivágjuk és összetépkedjük. Sós, szódabikarbónás vízben leforrázzuk. A vajat felmelegítjük és rászórjuk a lisztet, bele rakjuk a parajt és a fokhagymát, felengedjük forró alaplével és kiforraljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és már tálalhatjuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4