Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-zöldséges pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab sárga kaliforniai paprika
4 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej lilahagyma
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 darab cukkini
20 dkg csiperkegomba
1 darab kaliforniai paprika
1 kg pulykamell
1 marék medvehagyma

Leírás

A zöldségeket felaprítjuk, a pulykamellet csíkokra vágjuk. Olívaolajon megpirítjuk a húst és adagoljuk hozzá a zöldségeket (hagyma, cukkini, gomba, kaliforniai paprika, lila hagyma, medvehagyma). Alaposan összepirítjuk, fűszerezzük és tejszínnel felöntjük. Köretnek rizst, vagy tésztát kínálunk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4