Receptek Főételek Húsos ételek Temesvári pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 fej vöröshagyma
1 kanál őrölt pirospaprika
30 dkg zöldbab
1 kg pulykacomb
5 gerezd fokhagyma (áttört)

Leírás

A húsból pörköltet készítünk. Amikor félig megpuhult a hús, hozzáadjuk a zöldbabot. Annyi víznek kell lennie rajta, hogy ellepje. Ha készre főztük, lisztel simára kevert tejföllel, habarjuk be. Főtt tésztával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4