Receptek Saláták Tésztasaláta zöldségekkel

Hozzávalók

½ kk őrölt fekete bors
1 tubus majonéz
2 darab lilahagyma
1 kk mustár
2 csepp citromlé
2 pohár natúr joghurt
1 zacskó fusilli
5 dkg füstölt sajt
30 dkg zöldségkeverék

Leírás

A tésztát kifőzzük. A zöldségkeveréket forrázzuk le. Amíg fő a tészta, összekeverjük a joghurtot a majonézzel, mustárral, citromlével és a borssal (erre mondom azt, hogy ízlés szerint, mert van aki borsosabban, vagy majonézesebben szereti). Felvágjuk a további hozzávalókat, kis kockákra és csíkokra. Ezeket a hozzávalókat, beleforgatjuk a joghurtos öntettbe. A tésztát leszűrjük, megvárjuk míg kihűl, majd belekeverjük a joghurtos-zöldséges öntetbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4