Hozzávalók

1 kanál tengeri só
1 kg finomliszt
5 dl víz
1 tk kristálycukor
1 pohár tejföl
1 fej vöröshagyma
30 dkg trappista sajt
3 dkg élesztő
10 dkg szalonna

Leírás

Az élesztőt 1,5 dl meglangyosított vízben, a cukorral felfuttatjuk. A felfuttatott élesztőt összedolgozzuk a maradék vízzel, liszttel és a sóval. Félretesszük egy langyos helyre, és kb. másfélszeresre kelesztjük. Ezután kb. 1 centisre nyújtjuk, és olajozott tepsin, 5 percig elősütjük, 200 fokon. Megkenjük tejföllel, rárakjuk a feltétet (hagyma, szalonna, sajt), és kb. 15 perc alatt, készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4