Receptek Főételek Húsos ételek Töltött göngyölt csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
10 dkg finomliszt
2 kanál tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg zsemlemorzsa
50 dkg csirkemell
5 dkg füstölt sajt
1 szál póréhagyma
25 dkg juhtúró

Leírás

A csirkemellfilé szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A juhtúrót a tejföllel, az apróra vágott póréhagymával és a sajttal, valamint pici borssal kikeverjük. A csirkemell szeletekre teszünk a masszából, feltekerjük, és hagyományos módon panírozzuk. Bő, forró olajban kisütjük. Burgonyapürével, vagy salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4