Receptek Előételek Hideg előételek Tonhalpástétom Cayennel

Hozzávalók

1 kanál extra szűz olívaolaj
20 dkg vaj
1 kanál őrölt fekete bors (őrölt, zöld)
2 csipet cayenne bors
1 kanál konyak
1 darab kaliforniai paprika
40 dkg tonhal
2 darab lime (leve)

Leírás

Villával keverjük össze, az összes hozzávalót. Töltsük meg vele a zárható, műanyag tetős üveget és legalább két órára, tegyük hűtőszekrénybe. Olajbogyóval, csemegeuborkával és pirított kenyérrel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4