Receptek Levesek Tyúkhúsleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab sárgarépa
1 csokor friss petrezselyem
2 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő
2 darab zellergumó
2 darab karalábé
1 csokor zsálya
1 darab egész tyúk
20 dkg gnocchi

Leírás

A tyúkot beletesszük egy nagy fazékba, amit felöntünk vízzel. Beletesszük a tisztított, hasábokra vágott zöldségeket. Sóval, egész borssal, ételízesítővel fűszerezve, lassú tűzön, gyöngyözve addig főzzük, amíg a tyúk húsa megpuhul. Tálalás előtt, a levest leszűrjük, a tyúkot feldaraboljuk, és a főtt zöldségekkel együtt, külön tálaljuk. Levesbetétnek, kifőtt burgonyagombócot kínálunk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4