Receptek Levesek Zellerkrémleves hagymával

Hozzávalók

2 kanál finomliszt
1 fej vöröshagyma
4 kanál étolaj
1 dl tejszín
8 dl húsleves alaplé
2 darab zellergumó

Leírás

Az apróra vágott hagymát olajban üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a megtisztított, nagyobb kockákra vágott zellert. Megsózzuk, és fedő alatt megpároljuk. Meghintjük liszttel, megpirítjuk, majd felöntjük a levessel. Összefőzzük, majd összeturmixoljuk. Sóval, borssal ízesítjük és beleöntjük a tejszínt. Állandóan kevergetve kissé besűrítjük. Frissen vágott zellerlevéllel és levesgyönggyel (vagy pirított zsemlekockákkal tálaljuk).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4