Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós csirke

Hozzávalók

1 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 csipet étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab zöldpaprika
25 dkg rizs
1 darab csirkemell
1 csomag zöldborsó
2 darab csirkecomb filé

Leírás

Olajon megdinszteljük a finomra vágott hagymákat, rátesszük a paprikát, a paradicsomot, majd a csirkehúst, amit kockára vágtunk. 6-7 percig pároljuk, míg a hús kifehéredik. Megsózzuk, pirospaprikával meghintjük, majd annyi vízzel, vagy húslével felöntjük, hogy teljesen ellepje. Ezután beleszórjuk a rizst és a borsót, majd fedő alatt, keverés nélkül készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4