Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
1 kk kristálycukor
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
30 dkg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
70 dkg pulykacomb
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A húst kockára vágjuk és sózzuk. A hagymát megdinszteljük kevés olajon és rárakjuk a húst. Fedő alatt, szinte puhára pároljuk. Ha már majdnem puha, hozzáadjuk a zöldborsót és a fűszereket, majd felengedjük vízzel. Ha a zöldborsó is puha, akkor behabarjuk, majd beleöntjük a tejet és tejszínt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4