Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
4 kanál zsír
80 dkg sertéscomb
20 dkg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
2 kanál finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A hagymát aprítsuk fel finomra, és pirítsuk meg a zsiradékon. Rakjuk rá a kockára vágott húst, és pirítsuk meg, majd fedő alatt pároljuk félig puhára. Ha félig megpárolódott, akkor fűszerezzük, és adjuk hozzá a zöldborsót. A folyadékot pótoljuk, ha szükséges. Pároljuk tovább, fedő alatt. Ha megpuhult a hús, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel, majd keverjük el. Forraljuk ki, majd tejszínnel, vagy tejföllel dúsítsuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4