Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós sertésragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
30 dkg zöldborsó
1 kanál őrölt pirospaprika
80 dkg sertés lapocka
4 kanál finomliszt
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a kockákra vágott húst, majd süssük fehéredésig és szórjuk rá a zúzott fokhagymát, pirospaprikát. Sózzuk, borsozzuk meg, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy félig ellepje. Amikor felforrt, fedővel lefedve, közepes tűzön pároljuk félpuhára. Szórjuk bele a zöldborsót, az apró kockákra vágott zöldpaprikát, az aprított petrezselymet és ha kevés a szaftja, annyi vízzel pótoljuk, hogy félig ellepje. Közepes tűzön főzzük készre. Habarással sűrítsük és tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4