Receptek Levesek Zöldséges borsóleves

Hozzávalók

250 g zöldborsó (éjszakára vízbe áztatva)
2 szál sárgarépa
1 szál friss petrezselyem
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kanál étolaj
1 l víz (vagy levesalap)
1 adag majoranna
1 adag babérlevél
1 adag szárított kakukkfű
1 adag friss petrezselyem
1 adag napraforgómag
2 csipet

Elkészítés

1

Vágjuk kockára a hagymát, a répát és a petrezselymet pedig karikákra.

2

Pirítsuk meg a hagymát egy kis olajon, majd adjuk hozzá a répát és a petrezselymet is.

3

Adjuk hozzá a borsót, a fokhagymát, a babérlevelet és öntsük rá a vizet vagy a levesalapot.

4

Főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.

5

Pirítsuk meg a napraforgómagokat.

6

Ízesítsük a levest sóval, majorannával, kakukkfűvel.

7

Díszítsük napraforgómagokkal és petrezselyemzölddel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4