Receptek Főételek Hal Zöldspárgás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet őrölt szerecsendió
40 dkg spárga
80 dkg Pangasius filé

Leírás

A spárgákat feldaraboljuk és megpároljuk őket, egy párolóedényben. A halat kockára vágjuk és vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a spárgát és fűszerezzük. Kis idő elteltével, megszórjuk liszttel és felengedjük alaplével, valamint fehérborral, majd kiforraljuk. Kevés tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4