Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab paradicsom
2 fej vöröshagyma
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg csiperkegomba
3 kanál őrölt pirospaprika
1 kg csirkezúza (megtisztított)

Leírás

Olajon megpirítjuk a hagymát, azután hozzátesszük a felvágott paradicsomot. Mikor a paradicsom is megfőtt, hozzátesszük a zúzát, hozzáadunk pirospaprikát, sót, borsot, ízlés szerint. Felöntjük vízzel és hagyjuk főni. A csirkezúzának is max. 30 perc kell, hogy megfőjön, tehát ez is nagyon hamar megvan. A levet nem hagyjuk teljesen elfőni, közben főzünk hozzá külön tésztát. Mielőtt elkészülne, hozzáadjuk a gombát és készre főzzük. Uborkával, savanyúsággal fenséges. :)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4